Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Xi'an JW Import & Export Co.,Ltd 86-29-85421159 textiles@jw-jw.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Welkom om ons bedrijf te bezoeken!

Welkom om ons bedrijf te bezoeken!

July 12, 2019

Onthaal aan ons bedrijf!

Eerst en vooral, zouden wij onze cliënt voor het bezoeken van ons bedrijf willen danken. Wij hadden samen een onvergetelijk weekend!

Betreffende de kwaliteit, hebben wij een zeer strikt kwaliteits controlerend systeem, dat belooft dat de goederen die wij altijd van de beste kwaliteit zijn hebben geproduceerd.

Wij zijn geëngageerd aan het idee van het verstrekken van de vervangstukken van het goede kwaliteitsweefgetouw, dat met onze cliënten samenvalt.

Onze weefgetouwvervangstukken hebben de test onder zijn zeer professioneel onderzoek overgegaan. Natuurlijk, is dit de eerste stap, daarna, wij zou leveren ook de goede kwaliteitsproducten aangezien wij beloofden.

Het is onze onze plicht aan elke klant verantwoordelijk te zijn.

Zonder einde, verbeteren wij altijd onze kwaliteit en ons beheer. Wij krijgen goed rapport van onze klanten voor onze superieure kwaliteit, redelijke prijs en onmiddellijk levering. Ons verkoopverslag verhoogt elk jaar. Wanneer u kwaliteit en ervaring zoekt, kan de hoopjw Textiel uw eerste en tevreden keus in de delen van textielmachines zijn. Dank!

Slechts door het in overeenstemming brengen van het werk en rust kunnen wij efficiency verbeteren.
Xi'an is het kapitaal van Shaanxi-Provincie. Xi'an is het uitgangspunt van de het Zijdeweg en huis aan het Terracottaleger van Keizer Qin Shi Huang.
De de terracottastrijders en paarden zijn één van de grootste ontdekkingen in de geschiedenis van wereldarcheologie.
Het mausoleum van qinshi huang en de kuil van de de terracottastrijders en paarden werden goedgekeurd door Unesco dat in de dat van de werelderfenis moet worden omvat en als „achtste wonder van de wereld“ moet worden geëerd.
Wij bezochten de terracottastrijders en de paarden van qinshi huang met een geschiedenis van verscheidene duizend jaar en ervoeren de geschiedenis en de cultuur van China.
In een woord, had samen een prachtige week!
laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  0laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  1laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  2

 

laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  3laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  4laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  5laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  6 laatste bedrijfsnieuws over Welkom om ons bedrijf te bezoeken!  7